Våran omröstning

Rösta på min sajt
Totalt antal svar: 41

Statistik


Totalt online: 1
Gäster: 1
Användare: 0

Logga in

Sök

Kalender

«  December 2012  »
TiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sajtens vänner

Min sida
Söndag, 26.05.2019, 12:26
Välkommen Gäst
Förstasidan | Registrering | Logga in | RSS
Förstasidan » 2012 » December » 27 » Avskrivning av juridisk konsultation med advokat Galabova
00:52
Avskrivning av juridisk konsultation med advokat Galabova
Mariyka K. Tomovas tre barn har blivit tvångsomhändertagna i Sverige i hela 3 månader utanför hennes vetskap, för att Skatteverket vägrat läsa hennes domslut fr. bulgariskt rätt och inte ens svenskt domslut fr. Malmö Tingsrätt. Skatteverket tog hennes vårdnasrätt utan att ens meddela henne! Mariyka var tvungen att skriva av en juridisk konsultation som hon skall sända till Skatteverket for att hjälpa handläggaren herr Magnus Å. där börja tänka. 

Konsultation med min f. d. adv. K. Galabova
– 22.12.2012

Har den 22.12.2012, kl. 13.30 fått en kort juridisk konsultation från min f. d. advokat fru Krassimira Galabova, vilken presenterade mig i cilvilmålnr  70463/2011

under 2011 vid Distriktsrätten i Montana, Bulgarien samt i andra mål i Montana, Bulgarien 2011, och bad henne om ett kortfattat ”intyg” eller ”Tjänstemeddelande” konkrett om ”Vilken PROCEDUR gäller för mig i cilvilmålnr  70463/2011

”. Adv Galabova kastade ljus om dessa 2 skilda procedurer som handläggaren på Skatteverket i Göteborg, Sverige fått blandat ihop i febr 2012 när han berövat mig mitt Vårdnad – anser även hon.

Adv. Galabova besvarade att hon ej hade fullmakt att själv skriva ut ett liknande intyg. Men hänvisade mig vända mig till domarna på Länsrätten i Montana istället.

Enligt hennes konsultation fick jag höra följande med adv. K. Galabovas egna ord:

”Fallet handlar om brottsligt slarv. Allt beror på en oriktig översättning och då bör översättaren få sanktioneras – då översättaren ödelägger livet på flera personer.

Den svenska Skattemyndigheten blandat ihop 2 helt skilda bulgarika rättsliga procedurer att driva rättegång på - ansåg adv. Galabova.

”Hitta Familjekodexen på engelska språket översatt!” – gav sitt råd adv. K. Galabova – ”och låt dina jurister och tjänstemän i Sverige utläsa där själva.”– tillrådde hon.

”Berövande av Vårdnad”

Sedan gick adv. Galabova på proceduren ”Berövandet av Vårdnad” . Hon förklarade att denna procedur är i Bulgarien en helt s k i l d rättslig procedur, vilken procedur leder fram till helt ANDRA resultat än dem som jag hade fått i ”Beslut” fr. civilmålnr  70463/2011

, vilken Regim du faktist har fått i ”Beslutet” som det andra stycket på s. 6 (7) i Beslutet.

Den föräldern som behandlas under denna rättsliga procedur (”Berövande av Vårdnad”) lämnas efter domstolsbeslut att infinna sig i den situation som om denna föräldern aldrig någonsin skulle ha haft barn och varit någon förälder. Proceduren ”Berövande av Vårdnad” i Bulgarien – fortsatte adv. Galabova – används av bulgariska domstol i ytterst sällsynta fall. Uteslutande och enbart på och vid degraderade narkomaner och andra liknande svåra fall, vilka Ni inte är – konstaterade adv. Galabova.

Vid Nedläggning (”inställande”) utav Förälderliga rättigheterna via rättegång i Bulgarien – fortsatte adv. Galabova att informera – kommer föräldern i en helt ny roll efter målets utgång – han blir ”en helt främmande människa” för sina barn och då uttalar sig ej rätten om något ”Barnunderhållsstöd” som rätten gjort i Ert fall – enligt adv. Galabova.

Du skulle ej fått heller någon ”Regim för personliga kontakter” - förklarade vidare adv. Galabova – som Du har faktiskt i ”Beslut” i civilmålnr 60463/2011, har fått och har rätt till.

”Reglering av utövandet av dem förälderliga rättigheterna”

Denna rättsliga procedur, som Du och Peter, gick igenom i domstol i Montana, och som var föremål för civilmål 60463/2011 - fortsatte adv. Galabova är ”för reglering av utövande av förälderliga rättigheter” – är helt skilld rättslig och annan rättslig procedur i Bulgriens lagstiftning, baserad på helt annan uppsättning med paragrafer – konstaterade adv. K. Galabova. Detta är en annan procedur – upprepade hon.

I Er procedur, förklarade adv. Galabova, handlade civilmål  70463/2011 främst om tvisten ”Vem skall utöva t i l l f ä l l i g t t i l l s y n e n över barnen”.

Er Skattemyndighet kanske har hört i saken någon person som har uttolkat FEL deras översättning av ”Beslut” i civilmål  70463/2011 fr. 07.11.2011 – gissade adv. Galabova själv efter att hon hörde mig berätta om mitt samtal med herr handläggaren på Skatteverket Magnus Åkermar fr. den 20.12.2012.

I Ert civilmål nr  70463/2011 är rättegångens ämne barnens vistelseadress och vistelseland, och även utbetalingen utav barnunderhållsstödet från Er sida till barnen – konstaterade adv. K. Galabova. Men du har ej blivit berövad alls på något Vårdnad!– försäkrade mig adv. K. Galabova. Kravansökan av den kärande (Peter) är diarieförd i Distriktsdomstolen i Montana att handla om barnens vistelseadress (att Peter Kallmyr vill att barnen skall få bo hemma hos honom i Sverige och ej attt barnen skall fortsätta bo och studera i Bulgarien) – tyckte adv. K. Galabova.


Ni har såväl före och efter "Beslut"-et alledels l i k a  v å r d n a d över Era tre barn. Men på grund av det, att pappans adress är i ett annat land så för vistelsen tillkommer "Regim för personliga kontakter"  i andra stycket i "BESLUTADE"-delen i "Beslut" i målnr  70463/2011 på dess sida nr 6, vilket textstycke tar hänsyn till bl a barnens skoltider i Sverige. Du har bibehålit dock l i k a mycket v å r d n a d  precis som du har haft förr i Sverige före Din avresa därifrån under år 2007. ingen domare har någonsin för Dig i Bulgarien eller i Montana tagit bort vore sig från Dig eller från Er föräldrarna något vårdnadsrätt! Detta har blivit förklarat i "Beslut"-et, på dess rad 6, på sidan 3 (av 7) där jo av domaren Kollev själv:
"...lika rättigheter och skyldigheter för båda föräldrarna" - står det där tydligt att utläsa själva om någon tveckar - avlutade adv. K. Galabova. (SLUT PÅ KONSULTATIONENS INFORMATION)

Visningar: 416 | Skapat av: Ssvensson73 | Betyg: 0.0/0
Antal kommentarer: 0
Namn *:
Email *:
Kod *: